Facebook Instagram

Beoordelingen van KOKO Epe

Recente recensies van KOKO Epe

5 sterren na 295 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was echt niet wat ik van koko gewend ben. Alles was droog en smaakloos.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Eerste x hier besteld en alles was goed en de kip en garnalen nog lekker warm hij thuiskomst. Alleen een foute sushi bij de bestelling maar dit is zeer netjes opgelost. Hier kom ik vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar. Netjes verpakt, warm en koud gescheiden. Zoals we gewend waren was de smaak en kwaliteit weer voortreffelijk. Ik kan het aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De shushi was heel lekker het losse vlees was erg droog.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo onwijs lekker gegeten weer!!! Goede porties! Echt te gek. Wat ik wel mis is een box voor een bepaald bedrag die je zelf naar keuze mag vullen! In de familie boxen zit niet alles wat wij lekker vinden.. maar verder echt top!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Goed warm, heel mals vlees, lekkere sushi en meer dan genoeg! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijk menu, we hebben gesmuld van alle lekkere soorten sushi!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima! Goed voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en lekker. Bestel zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

afhaal service door corona lockdown , daardoor thuis alles opgegeten. Heerlijke verse sushi en warme gerechtjes, de opmaak was ook erg goed gedaan net als altijd in het restaurant! Top

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor afhaal eten super mooi opgemaakte schaaltjes en smaakte goed

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij eten met enige regelmaat Sushi van Koko en het is elke keer weer voortreffelijk.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker Alleen de kippepootjes waren minder als de vorige keer weinig smaak

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super constant! Je weet precies wat je krijgt en het is bij ons ALTIJD goed!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Kwaliteit is top en we kunnen niet wachten tot KOKO weer open gaat na de gedwongen sluiting wegens corona lockdown medio december 2020!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Vers. Heerlijk zeker aan te raden !!! Is mij wel 10 sterren waard.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De porties zijn goed, eenvoudig te bestellen en netjes ingepakt. En ook niet onbelangrijk: het was heerlijk.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heb ik Gyoza bestel maar niet ontvangen. Kan gebeuren natuurlijk. Ik had geen zin om hierover te bellen , omdat mijn zoon kreeg eerst de verkeerde bestelling.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en gemakkelijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed voor herhaling vatbaar

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Chicken Curry was erg lekker. Daging roedjak ook zeer goed. En de sushi en poke bowl smaakten heel erg goed. We hebben allemaal weer heerlijk gegeten...

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk we hebben ervan genoten!!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Netjes op tijd stond het klaar. Goed verzorgd. Warm en koud gedeelte apart. Warme deel, was goed warm. Kortom super, het was genieten! Een aanrader

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en de maaltijd was uitstekend verzorgd Uiteraard enorme aanpassingen binnen deze coronatijd maar dit restaurant heeft dit prima aangepakt. Op de afgesproken tijd stond alles klaar om afgehaald te worden en lekker op temperatuur. Alle gerechten waren apart verpakt in bakjes en zag er prima uit. We hebben gesmuld.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en perfect bereid en verpakt!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten; een echte aanrader: Sakana (fish) menu voor 2 personen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. Fijn dat jullie open waren voor kerst👍 Handig om zo eten te bestellen

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, en een leuke verassing in de vorm van 2 heerlijke biertjes. Zeker een aanrader. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch en waar voor je geld!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en exact op de afgesproken tijd klaar

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, goede smaken en goede prijs kwaliteit.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, fijne feestdagen

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We moeten de bestellong nog afhalen, maar uit ervaring blijkt dat het altijd prima voor elkaar is

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Netzoals de afgelopen keer was de pokebol ongelofelijk lekker. Had dit keer ook inkvis ringen maar deze waren heel taai (of oud) hier was ik wel teleurgesteld over. Maar de pokebol is een aanrader.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en altijd vriendelijk personeel

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super!! Ben echt verrast van de lekkere maaltijden en de verassing voor mijn man! Mijn complimenten zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en vooral verse Sushi. Precies wat ik verwachtte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bento box was super! Echt voldoende per persoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, lekker en genoeg eten. Wij hebben heerlijk genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer geen saus bij onze vis gekregen. Wel kregen we drie kleine bakjes saus voor ernaast. Maar niet, zoals de vorige keer, saus in het bakje met de vis. We hebben dit gemist! Voor de rest smaakte het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service en kwaliteit! Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ongelofelijk lekker. Ik vond het nogal duur maar voor wat ik kreeg was ik meer dan tevreden. De noodles waren lekker maar de pokebol was geweldig. Ga van de week nog maar eens zo’n lekkere pokebol bestellen. Jullie zijn toppers!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd supervers en hoge kwaliteit! De krabsalade is ook een echte aanrader.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten besteld om halfzeven Af te halen en was exact op tijd klaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord ,perfect ,heerlijk gegeten , zag er ook nog eens super mooi uit ook , echt een aanrader , heerlijk voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat kan ik nog niet beoordelen omdat we voor morgen besteld hebben!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten. Het vlees was zo erg mals. Goed qua pittigheid. Snelle ophaal service en de de sushi smaakte naar meer. De truffel sushi is zeker een aanrader hopelijk blijft deze in het assortiment.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Van makkelijk bestellen en prima producten

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en verzorgd verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site supermakkelijk te bestellen en betalen. Bij ophalen stond t al klaar. En wat was t lekker! Genoten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke bestelling weer zijn wij dik tevreden. Zo ook weer vanavond. De pokebowl en de nieuwe bento box vielen bij ons enorm in de smaak! Ga zo door!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi. Makkelijk online te bestellen. Afhalen ook.goed geregeld

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, netjes verpakt en alles ziet er fris en vers uit.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, altijd super verse sushi

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals de California was veelte koud en waarschijnlijk te lang bewaard, normaal veel lekkerder. De rest was lekker!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2x shushi en het vismenu, wederom heerlijk gegeten, wordt zeker herhaald!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van de Veluwe! SUPER!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was fantastisch. Dank voor de extra Kerst suzi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon : heerlijk!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte services keurig op tijd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten altijd goed. Zeker aan te raden 😊

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Altijd een feestje , eten van koko Epe! Lekker gegeten. Zeer Zeker een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker!! Niet heel warm meer en duurde lang voor het klaar was. Voor de rest prima service

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Met stip staat KOKO Epe op plaats 1. Heerlijke sushi. Wij hadden de sushi box 40 stuks. Variatie voldoende en zo ongelofelijk smaakvol. Aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en service. Exact op tijd en goede prijs/kwaliteit verhouding. Afhalen is zeker een goede optie bij KOKO.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: TOP.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald! Net zo lekker als in het restaurant.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Klasse!!!!!!!!!!!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We wonen niet in de buurt anders zouden we ongetwijfeld vaker gaan bestellen. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds alles super goed. Bestelling keurig op tijd klaar.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, was op afgesproken tijd klaar om afgehaald te worden

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

groot blad met veel keuze verschillende smaken en steeds een aparte nasmaak. Heerlijk salade viel wat tegen

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd super lekkere sushi, heerlijk vers en ook de warme gerechten zijn top! Echte aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van uit eten te gaan met een vriendin hebben we sushi opgehaald bij Koko! Het was heerlijk! De sushi was goed ! Echt een aanrader!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In het restaurant altijd 5 sterren, eerste keer bestellen en nu minder. Dit komt omdat de wasabi niet los zat en daardoor de smaak van de wasabi in alle sushi was getrekt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was wederom van goede kwaliteit, dus we hebben weer erg genoten! Complimenten voor het goed rekening houden met de zwangerschap: fijn dat dat apart verpakt werd!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima..maar.. raar dat we 0,10 cent moesten betalen voor een plastic zakje.. ik had er misschien bij het bestellen beter op moeten letten..

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook in corona tijd, zelfde kwaliteit. Bestellen via de app, tijd afspreken en klaar. Alles volgens afspraak en super kwaliteit

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! En... niet zo in het bakje gepropt zoals de vorige keer!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen en keurig op tijd gereed.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

voor 51 euro sushi besteld, er zaten 3 kleine zakje sojasaus bij, heel kinderachtig , veel te weinig, een minpuntje wat mij betreft

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Mooi op de afgesproken tijd klaar.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebruik gemaakt van online bestellen vanwege Corona. Echt heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker en dit keer geen droge en harde patat!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Als het niet bij jullie kan , dan maar ophalen en thuis eten!!! Zolang het op deze manier moet vooral zo doorgaan. Zoals altijd zeer goede kwaliteit!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zo jammer dat we niet in het restaurant kunnen eten door Covid maar dit is zeker net zo goed

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker Zag er Netjes uit Helemaal top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald , was weer erg lekker👍

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zullen ook blijven afhalen!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, netjes verpakt. Nette service bij afhalen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top was weer heerlijk. Tip. Ik zou alle sausjes apart ik bakjes doen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, het was echt een feestje! Zo mooi verzorgd en goede kwaliteit ! Het was voor het eerst dat we van Koko hebben gegeten! Dit gaan we vaker doen! Onze complimenten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Familie Box Deluxe besteld en afgehaald. Netjes op tijd klaar en het was echt heerlijk! Zeker aan te raden!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en bestelling stond klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker, meer gekregen dan besteld was en goede prijs. Vriendelijke service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi als altijd!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs goed!! Tijdstip van afhalen klopte precies; goede online service. En dat wat we mee namen was ook nog eens voortreffelijk. Veggie Food was ook keurig gescheiden van de vlees gerechten. Aanrader; gaan we zeker vaker doen.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Jammer dat er transactiekosten in rekening worden gebracht bij online bestellen

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, patat was te hard gebakken

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer perfect zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden alles super lekker en genoeg voor 2 volwassen en een kind van 13 jaar. Enigste minpunt was de friet had iets korter gebakken mogen worden. Wij hebben er amper wat van gegeten. Dat je zelf een tijd kan kiezen voor het ophalen is ook perfect!!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sorry maar de Sushi was niet te eten de tonijn was niet vers, de pokie bol was ook niet te eten eigenlijk gewoon gor , ik ben er snachts enig zins beroerd van geweest. Voor mij nooit meer

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was hard en plakkerig, niet zoals het hoort te zijn helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en erg snel af te halen. Reeds 2x besteld en komen zeker nog eens terug.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten afgehaald. Alles zag er keurig netjes en verzorgd uit. Vriendelijke medewerkers.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en op tijd klaar. En natuurlijk erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb helaas wel een kwartier langer op mijn eten moeten wachten. Dat vond ik wel een beetje vervelend, omdat ik niet veel tijd had. Het eten was heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

als altijd prima, vers en lekker

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het prettig dat het op deze manier besteld kon worden en waren erg tevreden over het eten, het smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar toen wij het op haalde,,, Eten was super goed, het warme gedeelte nog steeds warm toen wij thuis kwamen,, Echt een dikke 10,de sushi heerlijk,,,,

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten (vis-menu voor 2 personen) was heerlijk! De service bij binnenkomst was koel en kil.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede gevarieerde schotel. De afbeelding komt echter niet overeen met de tekst en het geleverde. Wel verwarrend. Groet

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer supergoed. Aanrader. Heerlijk gegeten !

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi Vers en smaakvol

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom regelmatig bij KOKO. Altijd heerlijk eten. Hele fijne bediening. Dik in orde. Sinds kort ook online bestellen en afhalen. Ik ben er blij mee. Chapeau!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en smaakvol. Perfect op tijd klaar volgens afspraak. Bedankt!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en op tijd klaar

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was wederom heerlijk!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. We hadden afgehaald en bij thuiskomt bleek er geen sojasaus bij te zitten. Dit is vervolgens door Koko nageleverd waar we erg blij mee waren! Voor herhaling vatbaar.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi, diverse sushi's in een familybox en als extra een special seizoens sushi, heerlijk. Standaard wat extra soya saus zou fijn zijn 4 zakjes is wat weinig op zo'n hoeveelheid maar ik zag pas later dat je wel extra kunt bestellen.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima! De stukjes flambé zalm van goeie grootte en het was ook lekker warm. De bestelling was ook op tijd klaar.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom thuis van een heerlijke maaltijd genoten van Koko. Elk gerecht was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald. Maar het was erg lekker.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed, of je het nu ophaalt of je gaat er zitten er zit geen verschil in!! Super lekker 🤤 ga zo door!! We halen alleen sushi bij jullie omdat we weten dat dit super goed en lekker is 👍🏼

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Hoop gauw weer in het restaurant te zijn zonder corona maatregelen.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Uitstekende kwaliteit sushi & snelle service.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant verse producten de lekkerste

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en ook de groenten en nasi geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader voor de sushi liefhebber...

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi’s en sashimi! Heerlijk gegeten.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Verse sushi en zeer goede service via de site!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze sushi is de lekkerste Alleen had ik mango zalm sushi besteld en kreeg gegrilde zalm ( deze was ook heerlijk) en we hadden er teveel zin in om het om te ruilen

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en heerlijk 👍

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld. Na 25 minuten konden we de bestelling al ophalen. Heerlijk zoals altijd al is het natuurlijk wel een andere beleving dan dat je in het restaurant eet. Maar voor nu weer dik tevreden.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon vanouds lekker, en goed geregeld. 👍🏼👍🏼👍🏼

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd en goede kwaliteit

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke afgewisselde sushi box, de moeite waard. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten! Alles vers en lekker bereid!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl gehad.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en pokebowl. Van genoten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi met een goede service. Er wordt met je mee gedacht. Ze hadden zelfs in eigen mee gebrachte fles sake voor ons gevuld. Helemaal top.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!! We gaan snel weer in jullie restaurant eten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! In het restaurant eten is natuurlijk gezelliger, maar in deze tijd een prima alternatief en allemaal doen! Zo steunen we de restaurants in Epe. Soep alleen even opwarmen in de magnetron, dan is hij prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en super lekkere gerechten! Al aantal keer gehaald en keer op keer genieten we !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter kom ik in het restaurant, gisteren een keer afgehaald, was weer super goed *****

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties, goede smaak en lekker warm.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit, vriendelijk personeel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Goed en gezellig verpakt. Goede kwaliteit

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super 👍👍👍👍 goed vers. En divers 😜😜

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, erg smaakvol en prima service super.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, stond al klaar. Smaakte heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld! Het was niet alleen heerlijk en gevarieerd, het zag er ook heel mooi en verzorgd uit! n Thuisfeestje, al verlangen we er ook naar om weer bij jullie zelf aan tafel te schuiven!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top. Heerlijk zowel de sushi als de warme gerechten. Bestelling was 10 minuten te laat. Maar was het wachten waart.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en de pasteitjes waren eveneens top. Jammer dat het zo prijzig is! Zeker in verhouding tot als je er eet. Ook jammer voor de 10 cent voor de plastic tas en de 25 cent voor de betaling met iDeal. Deze had ik niet in rekening gebracht bij een dergelijke rekening. Overal heerlijk gegeten van de beste Sushi !

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en heel klantvriendelijk! We gaan zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍👍👍👍👍👍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Schotels netjes en mooi opgemaakt. Kwaliteit goed en de smaak zeer lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer vonden wij de sushi tegenvallen. Wij vonden de kwaliteit minder goed en vers dan dat we bij jullie gewent zijn. Wij vonden de koude gerechten te warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

top!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heeeeeeeeeerlijke sushi! Genoten van mijn heerlijke moederdagdiner.(De sojasaus vonden we niet lekker. Gelukkig hadden we nog een flesje Kikkoman in huis) En wat een verrassing dat er ook nog een gratis nagerecht bij was. Heel erg leuk! Dank jullie wel daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een keuze in kant en klare afhaal menu's. Ik had een menu voor mijzelf gekozen met 1 losse handroll erbij. Netjes verpakt. Gember en wasabi zo langs de sushi gelegd dat het elkaar niet aanraakte. De soja in aparte zakjes erbij. En thuis was het genieten. Lekker vers, net alsof ik in het restaurant at. Heerlijk!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en prima geregeld! En het eten was weer geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en wij hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi. Een echte aanrader. En afstand houden hebben ze ook goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten..... vraagt om vaker te bestellen. We wachten met smart om weer te kunnen gaan eten bij Koko

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en goede service!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een mooi assortiment sushi was vers bereid en zoals verwacht prima van smaak. Op de afgesproken tijd stond het keurig verpakt klaar. Al met al een aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond al klaar. Makkelijk via website te bestellen. Voor 2 personen misschien wat weinig soya maar kan ook aan ons liggen dat wij te veel van gebruiken. Ik kom zeker nog een keer ophalen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Aanrader! Hoop dat jullie gauw weer open mogen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond al klaar zodat ik niet hoefde te wachten. Het zag er prima coronaproof uit. Heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideale manier van bestellen en goede afhaal omstandigheden. Kan er in de toekomst ook een klein zakje chilikruiden, die in het restaurant normaal op tafel staat, toegevoegd worden?

Reactie van KOKO:Bedankt voor jullie feedback! Goed idee, we gaan kijken of deze te leveren is van onze leverancier in afhaalvorm :).

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Prima service zo in corona tijd! Sushi was heerlijk! De zalm was niet echt een 'tepanyaki' smaak, maar wel lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi en kip kerrie besteld. Echt de lekkerste kip kerrie die ik ooit geproefd heb. Echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, ik kan geen verbeterpunten vinden!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd Super !! VERS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten vaak bij koko. Het is altijd top. Nu voor het eerst afgehaald en kwa eten geen verschil Top! Missen natuurlijk alleen de gezellige sfeer van het restaurant en de bediening. Maar na de corona zijn we we van de partij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Precies het zelfde als in het restaurant. We hadden alleen niet verwacht dat de porties zo ruim waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In corona-tijd sushi opgehaald voor thuis, waaronder de poké bowl. In één woord te beschrijven; Héérlijk!! Natuurlijk was de overige bestelling ook weer lekker. Echt verwennerij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer enorm lekker. En de porties waren ruim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

KoKo is ons favoriete Sushi restaurant. Lekker dichtbij, heerlijke sushi en salades. Kanttekeningen: - Prijzen aan de bovenkant t.o.v. andere aanbieders - Aanbod van Uramaki zou iets uitgebreider mogen zijn

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi!! Altijd goed van smaak en supervers! Een échte aanrader! Zeer vriendelijke mensen ook.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, we hebben genoten van de sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en verse sushi. We hebben er lekker van genoten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald op een afgesproken tijdstip. Sushi en Gyoza, dit warme gerecht werd ter plekke gemaakt. We hebben heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk vers. We hebben heerlijk gegeten en jullie hebben er absoluut een klant bij.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste sushi en eten van Nederland. Dit zijn mensen die passie hebben voor eten. En gewoon goed maken.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ik een beetje flauw vind is dat aan de bestelling zonder reden uiteindelijk € 0,35 wordt toegevoegd zonder dat je het ziet. Het afhalen verloopt rommelig en de maaltijden zijn te zout.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend, was de kwaliteit weer uitstekend

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de héérlijke sushi!😍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het Beef menu. Deze was slecht en in plastic verpakt. Bij thuiskomst, 10 min rijden, was ons eten nagenoeg koud. Digitaal besteld, waren 10 te vroeg bij KOKO, waren zeer verbaasd dat ons eten al klaar stond. De loempia’s wordt met saus in 1 bakje gestopt, hierdoor waren deze zacht en niet krokant. Sushi was wel heel goed maar ook alles bij elkaar, incl wasabi, in 2 bakje gestopt. Sushi dus wel oké maar verder teleurgesteld.

Reactie van KOKO:Goedemiddag, Allereerst, bedankt voor uw bestelling en uw feedback! Dit gaat we doorgeven aan onze team en zullen ons best doen om het te verbeteren. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, KOKO

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en goede kwaliteit. Verse producten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zelfde kwaliteit afhaal als in het restaurant. Warme gerechten netjes afzonderlijk verpakt en nog goed warm bij thuiskomtst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds super lekkere sushi’s gegeten. Alles goed geregeld en netjes op tijd klaar. #aanrader#

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en net geprijsd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, we waren zeer tevreden. Misschien wel handig om de volgende keer even te vragen voor hoeveel personen er besteld is, dit ivm het aantal stokjes.

Reactie van KOKO: Allereerst, bedankt voor uw bestelling en bedankt voor de feedback:). Op de website hebben we op de bestelpagina een kopje 'afhaalgegevens' staan, waarbij u daaronder het aantal personen kan aangeven, maar wellicht is dit niet duidelijk genoeg. Ik zal even navragen of dit duidelijker aangegeven kan worden. Vriendelijk bedankt en een fijne dag!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik wordt altijd heel gelukkig van KOKO, ik wil alleen sushi van hun!!! Zo blij dat ik deze week weer sushi kon afhalen!! En dit was uiteraard weer super lekker !!🤤 tot snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we genoten van jullie heerlijke sushi , en wat is het goed en veilig geregeld bij het ophalen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Heerlijke sushi’s!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn heel blij dat jullie weer open zijn. Makkelijk bestellen en keurig op tijd klaar. Het was allemaal lekker en goed. Voor herhaling vatbaar. 👍

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en personeel was aardig en goed hygiënisch, tasjes werden zelfs afgenomen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk alleen de tablet thuis werkte niet wat we wouden nabestellen kwam maar niet🤪. Gekkigheid hoor het was super maar komen zodra het kan gewoon weer gezellig bij jullie🤗🤗

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Opgehaald en het was klaar Zeker vaker doen.sorry Zwolle maar wij gaan voortaan naar Epe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super kwaliteit. Prima hygiëne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zo blij dat we kunnen afhalen In deze rottijd van de Corona We zitten liever bij jullie te eten Maar het afhalen was top geregeld en hebben heerlijk thuis van de sushi 🍣 genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! De sushi was goed van smaak en lekker vers. Daarnaast echt fijne service. Zeker voor herhaling vatbaar :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, erg lekker! Op tijd klaar, niet hoeven wachten. Super goed geregeld in deze tijd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk zoals altijd. De gerechten waren mooi opgemaakt en de warme gerechten waren ook nog lang warm na het afhalen. Het was top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima voor elkaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd ❤

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en alles stond al netjes klaar toen ik aankwam! Stokjes, soy sauce en servetten zaten er bij. Top service en zo kan je, ook tijdens corona, nog steeds genieten van sushi zonder er voor naar Apeldoorn te rijden!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk om weer sushi te kunnen bestellen/eten bij Koko. Makkelijk via online te bestellen om op tijdindicatie op te halen. Het eten was nog lekker warm en was heerlijk. Ik ga dit zeker blijven doen zolang het restaurant nog niet open is vanwege de Corona crisis. Ik kan het iedereen aanbevelen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke mooie nieuwe website om online te bestellen, richtlijnen en route keurig aangegeven tijdens afhalen en kwaliteit sushi prima als vanouds.