Facebook Instagram

Beoordelingen van KOKO Epe

Recente recensies van KOKO Epe

5 sterren na 96 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl gehad.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en pokebowl. Van genoten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi met een goede service. Er wordt met je mee gedacht. Ze hadden zelfs in eigen mee gebrachte fles sake voor ons gevuld. Helemaal top.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!! We gaan snel weer in jullie restaurant eten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! In het restaurant eten is natuurlijk gezelliger, maar in deze tijd een prima alternatief en allemaal doen! Zo steunen we de restaurants in Epe. Soep alleen even opwarmen in de magnetron, dan is hij prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en super lekkere gerechten! Al aantal keer gehaald en keer op keer genieten we !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter kom ik in het restaurant, gisteren een keer afgehaald, was weer super goed *****

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties, goede smaak en lekker warm.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit, vriendelijk personeel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Goed en gezellig verpakt. Goede kwaliteit

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super 👍👍👍👍 goed vers. En divers 😜😜

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, erg smaakvol en prima service super.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, stond al klaar. Smaakte heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld! Het was niet alleen heerlijk en gevarieerd, het zag er ook heel mooi en verzorgd uit! n Thuisfeestje, al verlangen we er ook naar om weer bij jullie zelf aan tafel te schuiven!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top. Heerlijk zowel de sushi als de warme gerechten. Bestelling was 10 minuten te laat. Maar was het wachten waart.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en de pasteitjes waren eveneens top. Jammer dat het zo prijzig is! Zeker in verhouding tot als je er eet. Ook jammer voor de 10 cent voor de plastic tas en de 25 cent voor de betaling met iDeal. Deze had ik niet in rekening gebracht bij een dergelijke rekening. Overal heerlijk gegeten van de beste Sushi !

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en heel klantvriendelijk! We gaan zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍👍👍👍👍👍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Schotels netjes en mooi opgemaakt. Kwaliteit goed en de smaak zeer lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer vonden wij de sushi tegenvallen. Wij vonden de kwaliteit minder goed en vers dan dat we bij jullie gewent zijn. Wij vonden de koude gerechten te warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

top!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heeeeeeeeeerlijke sushi! Genoten van mijn heerlijke moederdagdiner.(De sojasaus vonden we niet lekker. Gelukkig hadden we nog een flesje Kikkoman in huis) En wat een verrassing dat er ook nog een gratis nagerecht bij was. Heel erg leuk! Dank jullie wel daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een keuze in kant en klare afhaal menu's. Ik had een menu voor mijzelf gekozen met 1 losse handroll erbij. Netjes verpakt. Gember en wasabi zo langs de sushi gelegd dat het elkaar niet aanraakte. De soja in aparte zakjes erbij. En thuis was het genieten. Lekker vers, net alsof ik in het restaurant at. Heerlijk!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en prima geregeld! En het eten was weer geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en wij hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi. Een echte aanrader. En afstand houden hebben ze ook goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten..... vraagt om vaker te bestellen. We wachten met smart om weer te kunnen gaan eten bij Koko

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en goede service!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een mooi assortiment sushi was vers bereid en zoals verwacht prima van smaak. Op de afgesproken tijd stond het keurig verpakt klaar. Al met al een aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond al klaar. Makkelijk via website te bestellen. Voor 2 personen misschien wat weinig soya maar kan ook aan ons liggen dat wij te veel van gebruiken. Ik kom zeker nog een keer ophalen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Aanrader! Hoop dat jullie gauw weer open mogen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond al klaar zodat ik niet hoefde te wachten. Het zag er prima coronaproof uit. Heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideale manier van bestellen en goede afhaal omstandigheden. Kan er in de toekomst ook een klein zakje chilikruiden, die in het restaurant normaal op tafel staat, toegevoegd worden?

Reactie van KOKO:Bedankt voor jullie feedback! Goed idee, we gaan kijken of deze te leveren is van onze leverancier in afhaalvorm :).

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Prima service zo in corona tijd! Sushi was heerlijk! De zalm was niet echt een 'tepanyaki' smaak, maar wel lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi en kip kerrie besteld. Echt de lekkerste kip kerrie die ik ooit geproefd heb. Echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, ik kan geen verbeterpunten vinden!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd Super !! VERS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten vaak bij koko. Het is altijd top. Nu voor het eerst afgehaald en kwa eten geen verschil Top! Missen natuurlijk alleen de gezellige sfeer van het restaurant en de bediening. Maar na de corona zijn we we van de partij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Precies het zelfde als in het restaurant. We hadden alleen niet verwacht dat de porties zo ruim waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In corona-tijd sushi opgehaald voor thuis, waaronder de poké bowl. In één woord te beschrijven; Héérlijk!! Natuurlijk was de overige bestelling ook weer lekker. Echt verwennerij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer enorm lekker. En de porties waren ruim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

KoKo is ons favoriete Sushi restaurant. Lekker dichtbij, heerlijke sushi en salades. Kanttekeningen: - Prijzen aan de bovenkant t.o.v. andere aanbieders - Aanbod van Uramaki zou iets uitgebreider mogen zijn

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi!! Altijd goed van smaak en supervers! Een échte aanrader! Zeer vriendelijke mensen ook.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, we hebben genoten van de sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en verse sushi. We hebben er lekker van genoten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald op een afgesproken tijdstip. Sushi en Gyoza, dit warme gerecht werd ter plekke gemaakt. We hebben heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk vers. We hebben heerlijk gegeten en jullie hebben er absoluut een klant bij.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste sushi en eten van Nederland. Dit zijn mensen die passie hebben voor eten. En gewoon goed maken.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ik een beetje flauw vind is dat aan de bestelling zonder reden uiteindelijk € 0,35 wordt toegevoegd zonder dat je het ziet. Het afhalen verloopt rommelig en de maaltijden zijn te zout.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend, was de kwaliteit weer uitstekend

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de héérlijke sushi!😍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het Beef menu. Deze was slecht en in plastic verpakt. Bij thuiskomst, 10 min rijden, was ons eten nagenoeg koud. Digitaal besteld, waren 10 te vroeg bij KOKO, waren zeer verbaasd dat ons eten al klaar stond. De loempia’s wordt met saus in 1 bakje gestopt, hierdoor waren deze zacht en niet krokant. Sushi was wel heel goed maar ook alles bij elkaar, incl wasabi, in 2 bakje gestopt. Sushi dus wel oké maar verder teleurgesteld.

Reactie van KOKO:Goedemiddag, Allereerst, bedankt voor uw bestelling en uw feedback! Dit gaat we doorgeven aan onze team en zullen ons best doen om het te verbeteren. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, KOKO

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en goede kwaliteit. Verse producten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zelfde kwaliteit afhaal als in het restaurant. Warme gerechten netjes afzonderlijk verpakt en nog goed warm bij thuiskomtst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds super lekkere sushi’s gegeten. Alles goed geregeld en netjes op tijd klaar. #aanrader#

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en net geprijsd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, we waren zeer tevreden. Misschien wel handig om de volgende keer even te vragen voor hoeveel personen er besteld is, dit ivm het aantal stokjes.

Reactie van KOKO: Allereerst, bedankt voor uw bestelling en bedankt voor de feedback:). Op de website hebben we op de bestelpagina een kopje 'afhaalgegevens' staan, waarbij u daaronder het aantal personen kan aangeven, maar wellicht is dit niet duidelijk genoeg. Ik zal even navragen of dit duidelijker aangegeven kan worden. Vriendelijk bedankt en een fijne dag!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik wordt altijd heel gelukkig van KOKO, ik wil alleen sushi van hun!!! Zo blij dat ik deze week weer sushi kon afhalen!! En dit was uiteraard weer super lekker !!🤤 tot snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we genoten van jullie heerlijke sushi , en wat is het goed en veilig geregeld bij het ophalen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Heerlijke sushi’s!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn heel blij dat jullie weer open zijn. Makkelijk bestellen en keurig op tijd klaar. Het was allemaal lekker en goed. Voor herhaling vatbaar. 👍

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en personeel was aardig en goed hygiënisch, tasjes werden zelfs afgenomen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk alleen de tablet thuis werkte niet wat we wouden nabestellen kwam maar niet🤪. Gekkigheid hoor het was super maar komen zodra het kan gewoon weer gezellig bij jullie🤗🤗

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Opgehaald en het was klaar Zeker vaker doen.sorry Zwolle maar wij gaan voortaan naar Epe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super kwaliteit. Prima hygiëne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zo blij dat we kunnen afhalen In deze rottijd van de Corona We zitten liever bij jullie te eten Maar het afhalen was top geregeld en hebben heerlijk thuis van de sushi 🍣 genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! De sushi was goed van smaak en lekker vers. Daarnaast echt fijne service. Zeker voor herhaling vatbaar :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, erg lekker! Op tijd klaar, niet hoeven wachten. Super goed geregeld in deze tijd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk zoals altijd. De gerechten waren mooi opgemaakt en de warme gerechten waren ook nog lang warm na het afhalen. Het was top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima voor elkaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd ❤

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en alles stond al netjes klaar toen ik aankwam! Stokjes, soy sauce en servetten zaten er bij. Top service en zo kan je, ook tijdens corona, nog steeds genieten van sushi zonder er voor naar Apeldoorn te rijden!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk om weer sushi te kunnen bestellen/eten bij Koko. Makkelijk via online te bestellen om op tijdindicatie op te halen. Het eten was nog lekker warm en was heerlijk. Ik ga dit zeker blijven doen zolang het restaurant nog niet open is vanwege de Corona crisis. Ik kan het iedereen aanbevelen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke mooie nieuwe website om online te bestellen, richtlijnen en route keurig aangegeven tijdens afhalen en kwaliteit sushi prima als vanouds.